Skip to content

Wellness Coach Anita van der Gulik

Mijn naam is Anita van der Gulik. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Dirkshorn. Ik heb sinds 2009 een eigen praktijk. Praktijk Anita van der Gulik.

Anita van der Gulik
Anita van der Gulik

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik veel last van bekkeninstabiliteit. Ik had moeite met lopen en had veel pijn. Na de bevalling ging ik op zoek naar hulp. Zo ben ik in aanraking gekomen met Kinesiologie. Na een paar behandelingen was dit helemaal verholpen. Het was zo ongelofelijk, hier wilde ik meer van weten.

Na informatie ingewonnen te hebben, ben ik eerst een cursus gaan doen in Touch for Health. Hier werd ik zo enthousiast van dat ik mij heb aangemeld voor de beroepsopleiding. Door deze opleiding heb ik menige blokkerende overtuiging overboord kunnen zetten. Ik durfde weer te vertrouwen op wat mijn lichaam mij wilde vertellen. Ik voel nu meer verbinding tussen lichaam en geest.

Door het toe te passen in mijn praktijk kan ik anderen op weg helpen en begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Elk consult is een ontdekkingsreis.
Kinesiologie helpt jou inzicht te geven over je klachten. Geweldig dat je eigen lichaam precies aan kan geven wat het nodig heeft om aan een klacht te werken.

Door mijn lange ervaring met massage heb ik gemerkt dat het lichaam niet alleen ontspant, maar ook reinigend bezig is. Door diverse technieken uit de massage en Kinesiologie te combineren kan het lichaam zich ontdoen van storende elementen, zowel fysiek als mentaal.