Skip to content

Energie als medicijn

Lees hier meer over de Workshop Energie als medicijn.

Iedereen heeft genezende krachten in zijn handen. Ga maar eens bij jezelf na wat je doet als jij je stoot; je haalt even diep adem en wrijft met je hand over de pijnplek. Of als jouw kind buikpijn heeft, dan leg je een hand op de buik van je kind. We doen dit allemaal instinctief. In deze workshop leer je hoe je deze energie gericht kunt gebruiken.

Workshop Energie als medicijn
Workshop Energie als medicijn

Deze workshop is gebaseerd op technieken uit de Quantum Touch van Richard Gordon en technieken van Bob Moore. Je leert door ademtechnieken en visualisatie een hoog trillingsveld (energie) in je handen te creëren.

Pijn wegnemen

Het lichaam heeft een buitengewoon vermogen om zichzelf te helen. Wanneer je jouw handen rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking plaatst, zal de lage trilling van degene die de energie ontvangt zich aanpassen aan de hoge trilling. Door dit hoge trillingsveld gaat de energie in een pijn- of ontstekingsgebied weer stromen, waardoor de pijn afneemt.

Voor wie is de Workshop Energie als medicijn?

Deze workshop is voor iedereen om thuis in te zetten of als aanvulling op andere methodes in je praktijk. Het is een extra tool in je EHBO koffer.

Wat leer je tijdens de Workshop Energie als medicijn?

Energie voelen en ervaren
Je eigen energie versterken
Werken aan rug- en nekproblemen
Jezelf behandelen
Anderen behandelen

Kosten:

€155,- (incl btw, koffie en thee)

Datum:

1 april 2023

Locatie:

Dirkshorn

Tijd:

9.00 uur – 16.00 uur

Maximaal 10 personen