Skip to content

Kennismaken met spiertesten

Lees hier meer over de Workshop Kennismaken met spiertesten.

Workshop Kennismaken met spiertesten
Workshop Kennismaken met spiertesten

Workshop Kennismaken met spiertesten

Ons lichaam spreekt een bijzondere taal en geeft daarmee uitdrukking aan wie we zijn, hoe we ons voelen en met welke problemen we zitten. De spiertest is een instrument om deze woordeloze taal te kunnen vertalen. De spiertest vertelt wat er aan de hand is en geeft aanwijzingen hoe dit opgelost kan worden. Dit wordt ook wel biofeedback genoemd.

Verschillende gevoelens van stress zijn voelbaar in ons lichaam, we kunnen er allerlei klachten door krijgen. Problemen op fysiek, emotioneel – en voedingsgebied kunnen worden opgespoord en verholpen. Een spiertest kan ons exact vertellen hoe dit zich verhoudt in relatie tot onze emoties, ons energieniveau, onze voeding, de werking van onze organen en nog veel meer. Daarmee wordt het verhaal achter de klacht zichtbaar.

Tijdens deze dag leer je op de juiste manier een betrouwbare spiertest uitvoeren zoals die wordt gebruikt in de Kinesiologie. Je leert zelf werken met de spiertest als krachtig instrument om de woordeloze taal die ons lichaam spreekt te vertalen. Daardoor wordt je meer bewust van je eigen lichaam en leer je beter naar je lichaam te luisteren. Met behulp van eenvoudige oefeningen leer je daar zelf invloed op uit te oefenen.

Wat komt er deze dag aan bod?

De spiertest
Basisbalans technieken
Emotionele Stress verminderen
Welke voeding energie geeft en welke voeding juist energie kost
Zelf testen
Korte balans voor jezelf

Voorkennis is niet nodig!

Deze dag is voor iedereen die willen leren spiertesten. Via spiertesten kun je leren luisteren naar wat het lichaam vertelt!

Na deze workshop kan je deelnemen aan de cursus Touch for Health of Body Coaching.

Fenna: Prima workshop. In korte tijd veel inzicht en oefenen met spiertesten en achterliggende situaties.

Datum:

7 juli 2024

Kosten:

€95, – (incl. btw, koffie, thee)

Materiaal kosten:

€15, –

Locatie:

Dirkshorn

Tijd:

9.30 – 15.00 uur