Skip to content

Spijsvertering, voeding en supplementen testen

In Touch for Health kijken we op een holistische manier naar het lichaam. Vanuit de gezondheidsdriehoek fysiek/structuur, emotioneel/psyche en nutrioneel/biochemisch.

spijsvertering voeding supplementen testen
Praktijk Anita van der Gulik

Cursus voeding testen

Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 en Body Coaching / Touch for Health 2

spijsvertering voeding supplementen testen

Deze lesdag is ontwikkeld als aanvulling op de cursus Touch for Health en Body Coaching.
Er wordt ingegaan op verstoring en versterking van de spijsvertering. Welke voeding en voedingsaspecten heeft het lichaam nodig om weer in balans te komen.

In Touch for Health hebben we 14 spieren geleerd om te testen. Deze spieren zijn verbonden met meridianen en vanuit de meridiaan verbonden met organen en klieren. De meridianen dragen de naam van een orgaan.
We testen geen allergie, maar een energetische overgevoeligheid. Het testen gaat er meer om dat een voedingsmiddel of stof de energie doet afnemen. We kunnen testen wat het effect is van bepaalde voedingsmiddelen op onze energie en hiermee ons eetpatroon aanpassen.

Van bepaalde voedingsstoffen/nutriënten is vastgesteld dat ze duidelijk bijdragen aan het balanceren van meridianen en spieren. Zo kan voedsel worden ingezet als correctie om een meridiaan of spier te balanceren. Maar ook door juist het vermijden van bepaalde voeding kan het heilzaam werken op het systeem.

Wat komt er aan bod:

Spijsvertering
Macro en micro nutriënten
Alarmpunten en voeding
Voeding en supplementen testen

Datum:

14 december 2024

Tijd:

9.00 uur tot 15.30 uur.

Kosten:

€155,- euro

Manual:

€15,-