Skip to content

Vingermodes

Je hebt Touch for Health 1-4 afgerond en zoveel technieken tot je beschikking dat je niet zo goed weet wanneer je wat gaat gebruiken. Herken je dit? Doe mee aan de themadag Werken met vingermodes.

Themadag Werken Vingermodes
Themadag Werken Vingermodes

Kinesiologie gaat uit van het principe dat iedere onbalans terug te voeren is op één van de drie zijden van de gezondheidsdriehoek t.w. structuur, chemie en psyche, aangevuld met een onbalans op elektromagnetisch gebied. Als ervaren therapeut maar ook als beginnend cursist, heb je vele technieken tot je beschikking om een bepaalde onbalans op te heffen. De keuze voor één van die technieken wordt veelal met het hoofd of het gevoel gemaakt.

Methode kiezen op basis van spiertesten

Tijdens deze themadag leer je met behulp van vingermodes te kiezen op basis van spiertesten. Er wordt een basis werkmethode aangereikt waar ieder kinesiologisch consult mee kan worden vormgegeven en waar ook andere technieken (Reiki, Shiatsu, Quantum Touch etc.) een plaats kan krijgen.

Voordelen werken met Vingermodes

leren indelen en toepassen van de modules die je hebt gevolgd
op het individu afstemmen van je handelingen (de spiertest bepaalt!)
kunnen controleren van wat je hebt gedaan

Heb je het gevoel dat je door de bomen het bos (nog) niet ziet op het gebied van technieken? Dan is deze themadag Werken met vingermodes een aanrader.
We werken met de handleiding die door Marian Pijnenburg en Monique v.d. Starre is geschreven.

Datum:

10 juni 2023

Kosten:

€140,- (incl btw, koffie, thee)

Materiaal:

€25,-

Locatie:

Dirkshorn

Tijd:

9.00 – 17.00 uur