Skip to content

Gems

GEMS staat voor Goal, Element, Mode, Stack (Doel bepalen, 5 elementen testen, modes inzetten en stapelen in Pause Lock).

GEMS
GEMS

Aanvulling op vingermodes

Het is een handige aanvulling op het gebruik van de vingermodes en Touch for Health. Het is ontwikkeld door Alexis Costello uit Canada. GEMS biedt een stroomschema om te ontdekken waar de stressoren zitten en welke kinesiologie technieken en Touch for Health correcties deze efficiënt zullen oplossen. In het schema spelen de 5 elementen een belangrijke rol.

Het doel van deze cursus is om een systeem te leren waarmee je alles wat je tot nu toe weet in de Kinesiologie kunt gebruiken en ook extra aspecten kunt onderbrengen. GEMS biedt een mooie overkoepelende paraplu waar je al je technieken in onder kunt brengen. Het is een prachtige aanvulling als je met Touch for Health werkt.

Voordelen in het werken met GEMS

Het aanleren van een gemakkelijk en krachtige manier om uit te zoeken wat de prioritaire stressoren zijn in het lichaam.
Voor het vinden van de meest effectieve correctie.
De 5 elementen worden hierbij gebruikt.
Het combineren van een verscheidenheid aan modules onder een overkoepelende paraplu.
Voor het werken via een stroomschema en Scan kaarten en hoe je dit effectief kunt inzetten.
Alle correctie technieken van Touch for Health worden gebruikt.
Voor het gebruik van nieuwe manier van Pause Lock, wat ook handig is bij andere modules.

Voorwaarden

Je kunt deze cursus volgen als je kennis hebt van vingermodes en scan bladen en als je kunt werken met een indicator spier en de Pause Lock.

Datum:

Kosten:

€135,- (incl btw, thee, koffie)

Materiaal:

€20,-

Locatie:

Dirkshorn

Tijd:

9.00 – 16.00 uur